Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Eylül 2013 Salı

Uygun fiyatli Makyaj urunleri

Selam kizlar * Bu urunlerle baska bir urune ihtiyac duymadan makyajinizi tamamlayabilirsiniz :) Urunlerim fotograflarini bizzat kendim cekmek isterdim ama prof. Bir makinem henuz olmadigi icin size dusuk pixel gorseli yasatmak istemedim:)))  Sirayla gitmek istiyorum oncelikle ;
1- Flormar Yuz Bazi: Bu yuz bazini ben begendim. Ozellikle yaz aylarinda yuz bazi oldukca gerekli. Ayrica yuz bazlarinin tek marifeti kalicilik degil ayrica nemlendirme gorevide goruyor ve flormar bu isi bence cok iyi yerine getirmis ve fiyatida cok uygun 25 tl civarindaydi. 10/9 veriyorum. 
 
Evet yuz bazindan sonra bir kapatici yada benim en sevdigim roll on kullanalim;

2- Flormar Full Coverage Kapatici: Sivilcelerinizi, gozaltlarinizi guzelce kapatabilcek bir urun. Ben seviyorum. 10 tl civarindaydi sanirim. 10/7 veriyorum. 

3- Garnier Sivilce Karsiti Roll On : Ben acikcasi bunu fondoten den once surmeyi seviyorum sanki fondoteni de ustune surunce mukemmele ulasmis gibi :) Herneyse bu urune bayiliyorum gercekten cok guzel. Sivilcelerinizi cok guzel kapatiyor. 10/10 veriyorum. 23 tl civarindaydi. 

Simdi gelelim Fondotenimize fondoten kullanmak istemeyenler icin se BB krem yada CC krem de yazmak istedim. 

4- Garnier BB krem : Zaten bu kremi bilmeyeniniz yoktur ben kapaticiliginin guzel olduguna inaniyorum ve buna ragmen yuzunuz nefes alabiliyor. bunu surup pudrayla sabitleyip disari cikabilirisiniz bence yaz aylari icin BB krem olmazsa olmazlarim afasin. 10/10 veriyorum. 20 tl. 

5- Flormar CC krem : Flormarin cok gelistigini ve ilerledigini dusunuyorum hele ki bu CC krem i muthis olmus. Ben sivilce icin olani CC02 yesil olani kullaniyorum cok memnunum 10/9 veriyorum. 25 tl. 
6- Loreal Lumi Magic Fondoten : Bu fondoteni de bilmeyeniniz yoktur guzel bi fondoten ancak benim icin kapaticiligi orta ama kapaticiligini arttirabilirsiniz. Pul pul duran bi fondoten degil yuzunuze uyum sagliyor. Severek kullaniyorum. 10/7 veriyorum.  Ben indirimli 35 tl almistim sanirim indirimsiz 50 tl. 

Evet simdi de sirada eyeliner onerim var;

7- Maybelline Jel Eyeliner : Kesinlikle fiyatinin da ustunde bi kalite. Bu urunu kullandiktan sonra herhangi baska urun denemed bile gercekten cok guzel ve fircasi da icinde olmasi da cabasi :) Cok begeniyorum 10/10 veriyorum.  :) 20 tl


Far kullanmak isteyenleriniz icin ben bi set onermek isterim;

8- Flormar Beauty Set : Ben farlarin yapisini begendim. 12 adet far bulunuyor 2 adet allik bi adet aydinlatici ve bir adet kapatici  bulunuyor. Yukarda bahsettigim full coverage kapatici bu sette mevcut. Bence bu urunu uzun sure kullanabilir ve cogu ihtiyacinizi karsilayabilirsiniz. 10/9 veriyorum. :) 35 tl

Sirada ki Urun Maskara;

9- Maybelline Rocket Mascara : Cok bisey yazmama gerek yok herkes biliyor ben cok cok  severek kullaniyorum ve 10/9 veriyorum 9 vermemin sebebi hafif yapistiriyor benim kirpiklerimi. 20 tl. 

Simdi de Allik ; 

10- Pastel ProFashion Allik : 3 renginde bir arada oldugu tatli mi tatli bi allik. Bence cok mantikli bi allik ve ben cok sevdim 10/9 verdim.  :) 19 tl. 

Ve son olarak geldik Makyajin son noktasi Ruj a ;

11- Maybelline Sensational Ruj : Ben bunlara bayildim gercekten cok cok cok guzel ben ruj surmeyi sevmeyen biri olarak sevdimm :). 10/10 veriyorum.  20 tl. 

Makyajimiz ve onerilerim bitti Umarim begenmisinizdir :) Eksigim veya yanlisim varsa yorum atarsaniz sevinirim.  Optum optum optum :))))   

4 yorum:

  1. Maybelline Rocket Volum Maskaradan bende çok memnunum.Bu arada seni takip ediyorum.Bende beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayiliyorumm:) bende hemen seni takip ediyorumm canimm👍

      Sil
  2. Flormar cc kremi çok merak ediyoruuum :)

    YanıtlaSil
  3. yeriimm , hemen takibe alıyorum ! :)

    YanıtlaSil