Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Eylül 2013 Perşembe

Yuz yikama Pedleri

Merhaba kizlar bu hafta anneannem de kaldigim ve merkeze uzak bi yerde oturdugu icin ne dogru duzgun yazi yazabiliyorum ne biseyler almaya cikabiliyorum mazur gorun:)

 Bugun yanimda getirdigim Loreal in Yuz yikama jelinin icinden cikan yuz yikama pedini anlaticam.
Ilk yazimda da bahsetmistim korkarak kullandigim cunku yuzum yagli ve hafif sivilceli sivilcelerimin cogalmasindan korktumm ilk baslarda bu sorunla karsilasmadim ancak suan yuzum de oldukca valla minik sivilceler cikmaya basladi.
 Kesinlikle eger sivilceleriniz varsa ben   Yuz yikama Pedini Önermiyorum ! Çünkü yikarkan sivilceler iltihapli olabiliyor ve pede geciyor tum yuzunuzu yikarken de malesef her yere dagiliyor. Kesinlikle sivilceleri olanlar yuz yikama pedlerinizi cope atin ! Ellerimiz bizim icin en uygun olani :)

5 yorum:

  1. bende köpük kreminden kullanıyorum ço memnum yüzümün tamamen temizlendiğini hissediyorum kutusundaki ürün bitti ama peddini atmadın sivilce sorunum olsaydı pek kullanışlı olmayabilirdi söylediğin gibi ama güzel temizliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevdim ama farkettim ki yuzumu hafif kurutuyor sende de oluyor mu

      Sil
  2. evet canım kurutuyor ve rahatsız edici bir gerginlik hissi veriyor benimde o yani hoşuma gitmedi ..

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle katılıyorum.Sivilce problemi olan ciltler için temizleme padleri süngerleri hiç ama hiç iyi değilMakyaj fırçalarının temizliğinede ekstra önem verilmeli.Aksi halde sivilcelerin her yere yayılması muhtemel

    Blogun çok şirin smaimi olmuş :) ellerine sağlık :) seni takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Hemen sana gelirim bende cok tesekkurler caniim beniiim😍❤️

    YanıtlaSil